Troeven

Imposant
uitzicht

Een woning die je de adem beneemt, die je elke dag opnieuw een gelukzalig gevoel geeft en waar je je volledig vrij in voelt. Dat maakt deze villa waar. Het majestueuze vergezicht over de golfvelden van Golf ter Hille is een ware eyecatcher. De prachtige natuuromgeving en heerlijke stilte brengen je volledig tot rust. Hier kom je thuis.

Hoogwaardige afwerking

De zachte tinten van het architectonisch beton en de natuurlijke materialen geven de woning een tijdloos karakter, waarbij klasse en elegantie de boventoon voeren. De talrijke grote glaspartijen creëren een aangenaam baken van licht en warmte. De perfecte balans tussen privacy en vrijheid is hier realiteit.

Maximaal genieten

Hier overheerst het ruimtegevoel. Zo telt de gelijkvloerse verdieping 3 slaapkamers en 2 badkamers. Aansluitend volgt een uitgestrekt terras dat rechtstreeks in contact staat met de groene omgeving. Eenmaal boven kom je in een royale ruimte vol licht. Op één van de twee terrassen geniet je daar op elk moment van de dag van de rust en het zalig zonnetje.

Bekijk de plannen